Skip to content Skip to footer

Solucions Innovadores per al Tractament d’Aigua: Cuida el medi ambient i el teu benestar.

L’aigua és una part molt important del nostre dia a dia, és un recurs vital que hem de cuidar amb cura i respecte. Des de Mienerg, sabem la importància que té poder tenir aigua de qualitat, lliure de contaminants i saludable pel benestar. I per tal de gaudir d’això, cal implementar diferents tractaments a les llars.

Osmosi: purificació en cinc etapes

El primer tractament és l’osmosi, el qual es caracteritza per seguir un meticulós procés de cinc etapes de filtració. Durant aquests processos s’eliminen el 99% d’elements i substàncies contaminants, incloent-hi compostos orgànics, metalls pesants i bacteris. Instal·lat discretament sota la pica, aquest sistema garanteix que cada gota d’aigua que es consumeixi sigui pura i cristal·lina.

Descalcificador: Protecció i millora.

També hi ha el descalcificador, el tractament perfecte per les incrustacions de calç a les canonades i electrodomèstics. En prevenir l’acumulació de calç, millora el rendiment de les instal·lacions i allarga la seva vida útil. A més, l’aigua descalcificada no només és beneficiosa pels electrodomèstics, sinó que també millora la higiene personal i el sabor dels aliments cuinats.

O3 Oxigen Actiu: Innovació en la neteja

El sistema O3 Oxigen Actiu revoluciona la forma en què rentes la roba. Amb aquest filtre instal·lat abans de la teva rentadora, podràs netejar la roba amb aigua freda i sense detergent, gràcies a la seva capacitat per esterilitzar i suavitzar l’aigua. Aquesta innovació no només és amigable amb el medi ambient, sinó que també protegeix la delicada fibra de les peces de roba, allargant la seva durada i mantenint-les fresques i netes com el primer dia.

Desincrustant: Ecologia i eficàcia

El sistema desincrustant és la solució per a aquells que busquen una alternativa ecològica i eficaç per combatre l’acumulació de calç i òxid a les canonades. Sense sals ni productes químics, aquest sistema utilitza impulsos elèctrics per evitar la cristal·lització de la calç, prolongant la vida útil dels electrodomèstics. Amb un temps d’instal·lació de 10-15 minuts, és l’opció ideal per a aquells que valoren la comoditat i la sostenibilitat.

En últim lloc, cal recordar que els tractaments d’aigua no només milloren la qualitat de l’aigua que consumeixes i fas servir diàriament a la teva llar, sinó que també protegeixen les teves instal·lacions i electrodomèstics dels efectes nocius de l’acumulació de calç i òxid. A més, en optar per sistemes ecològics i eficients, estàs contribuint a la preservació del medi ambient i al benestar de les futures generacions.

Des de Mienerg, ens enorgullim d’oferir aquestes quatre solucions innovadores i sostenibles per al tractament de l’aigua, ja que creiem que cada gota compta en la recerca d’un món més saludable i pròsper.

Leave a comment

Skip to content