Skip to content Skip to footer
qui-som_02
qui-som_01

Darrerament, el sector energètic ha experimentat grans canvis, focalitzats en la millora de la sostenibilitat i eficiència dels productes i les instal·lacions. 

L’energia solar en especial, ha esdevingut la font energètica renovable més rendible a nivell domèstic i professional, arribant a uns valors de retorn de menys de 5 anys en grans instal·lacions.

Es per això que des de Mienerg, empresa especialista en energies renovables, estem informant i promovent un consum eficient i responsable d’aquest tipus d’energies alternatives, amb les quals estem compromesos. 

Aprofitem la ben entesa per donar l’oportunitat a particulars i empreses de tenir informació i assessorament per part d’un tècnic especialista en el sector, que els realitzaria un estudi personalitzat i de forma gratuïta, valorant l’opció més rendible, pel que fa a una possible instal·lació utilitzant aquestes energies alternatives. 

Mienerg és una empresa jove, a on els seus treballadors provenen de diferents branques (administració, enginyeria, comunicació, instal·lació i servei tècnic), tots ells relacionats amb les instal·lacions renovables, amb una experiència mitjana de més de 10 anys en aquest sector.

És per això que Mienerg ofereix sistemes “claus en mà” d’instal·lacions, per tal que els seus clients no s’hagin de preocupar de res més que comprovar numèricament el seu estalvi acumulat i ser conscients que estan col·laborant positivament en la transició energètica global cap a un model més sostenible.

El nostre equip

En les nostres oficines de Vilablareix hi trobem el departament tècnic, comptable, administratiu i d’atenció al client pre-venda i post-venda. El magatzem s’ubica just al costat de les oficines. El nostre equip d’operaris es comprèn de servei d’instal·lació especialitzat, atenció d’avaries i servei de manteniment.

Gerència

Miquel Flores

Chief Technician

Olga Sanchez

Project Manager

Enginyeria

Israel Pacheco

Electrician

Gerard Rabujent

Chief Technician

Ingrid Nadal

Dpt. Administració

Aurora Rovira

Chief Technician

Coral Lecue

Electrician

Telemàrqueting

Cristina Perez

Electrician

Patricia Goicoechea

Dpt. Comercial

Carles Sanchez

Chief Technician

Quim Monells

Project Manager

Toni Gallart

Dpt. Tècnic

Pau Serra

Electrician

Jan Poch

Project Manager

Juan Carrasco

Project Manager

Cristian Lopez

Chief Technician

Josue Gil

Project Manager

David Lama

Project Manager

Sergi Hernandez

Chief Technician
BLOG

Últimes notícies

Skip to content