Skip to content Skip to footer

Calculi el seu estalvi

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de caràcter Personal, us informem que les vostres dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de MIENERG amb domicili social situat a Carrer de Mosquerola, 35, 17180 Vilablareix, (Girona), amb la finalitat d'atendre les vostres consultes. En compliment de la normativa vigent, MIENERG informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir els preceptes esmentats anteriorment. Us informem que el tractament de les vostres dades està legitimat pel vostre consentiment. MIENERG informa que procedirà a tractar les vostres dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que MIENERG es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè se suprimeixin o es rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes. D'acord amb els drets que us confereixen a la normativa vigent en protecció de dades podreu exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les vostres dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament. d'aquests, dirigint la vostra petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@mienerg.com. Podrà adreçar-se a lAutoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna. L´enviament d´aquestes dades implica l´acceptació d´aquesta clàusula.

  Benefici

  Gràcies a les instal·lacions que realitzem els nostres clients baixen les factures energètiques dels seus habitatges. Segons el tipus d’instal·lació i la seva potència l’amortització serà més o menys ràpida. A part dels beneficis econòmics també em de tenir en compte que no genera residus, contribueixes a millorar el medi ambient i canvies el hàbits per ser més eficient energèticament.

  Molts municipis ofereixen importants incentius i ajuts econòmics (en els tràmits de la llicència d’obres, desgravacions de l’IBI, subvencions a fons perdut, etc)
  Si està interessat / da en informar-se sobre les subvencions a les que es pot acollir actualment, no dubti en trucar-nos. L’informarem i li farem una visita sense cap tipus de compromís per estudiar la viabilitat i estalvi de la instal·lació des del primer any d’instal·lació.
  + De 50 tonelades de diòxid de carboni estalviades pels nostres clients.
  + De 700€ és la mitjana anual d’estalvi dels nostres clients.
  + De 100 noves famílies confien en Mienerg cada any
  BLOG

  Últimes notícies

  Skip to content